Utedag

Räknade ut att det är sex år sedan vi senast åkt slalom. Ifjol var vi ett varv till Parra för att börja vänja Noah men inget annat. Men så fick jag här om dagen höra om att det i Kauhajoki finns bra backar för nybörjare så idag for vi dit. Fint väder, vintern visade sin bästa sida med köldgrader ner till -14 och solen sken.

Det fanns en bra barnbacke med replift men Noah giller verkligen inte att lära sig åka slalom. Å andra sidan var det likadant när han skulle lära sig cykla, han blev bara arg då han inte kunde och så slutade han försöka. Likadant är det nu med slalomåkning, faller han så vägrar han fortsätta. Vi kämpade på några varv men tillsist gick det inte mer. Nåja, vi tar nya tag en annan gång.

Jag är heller ingen höjdare på slalom, jag lärde mig åka först som vuxen och är lite harig av mig. Kör inte fort och plogar helst. Men roligt tycker jag att det är!


One thought on “Utedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *