Jul i stugan

Här är det tyst! Alltför tyst… Men nu är det jul och precis som jag förstod drabbades jag igen av streptokocker! Tredje gången på mindre än tre månader… Ny kur i dag och jag hoppas att min lite känsliga mage kommer att klara av detta. Jag hoppas också att medicinen hinner hjälpa så pass bra att jag kan njuta av julmaten på söndag. Annars börjar jag gråta!

Här emellan har jag dock hunnit med förskolans höstfest, Tehys avslutning i Vasa med mat på Stefans steakhouse och Billy Elliot på stadsteatern, samt att jobba förstås. Igår hämtade vi hem Linn som nu äntligen fått jullov. Sebbe har redan hunnit njuta en del av sitt lov + att han jobbat lite.

God Jul till er alla!


One thought on “Jul i stugan

  1. Du har nog råkat ut för elände ! Otroligt att ”det” började tredje gången !
    Tur i oturen att du började med medicin redan i går morse.
    God Jul till er också.
    Trevligt att ni är samlade hela familjen nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *