Gällivare

Igår blev det att ta en tripp till Gällivare. Vi hade sett ut en byrå på Jysk som skulle passa bra i lägenheten, men på Jysk i Kiruna var det beställningsvara och det hann vi inte vänta på. I Gällivare hade de dock en i lager så vi reserverade den och satte oss i bilen för 120 km extra körning för en byrå. (En väg). Men vi fick ju se lite av Gällivare och Dundret på samma gång, och det var inte fy skam!

Idag har vi lite spännande program att se fram emot innan Linn börjar skolan imorgon…

Och så är det ju alltid roligt att vakna upp till sol som vi fått göra idag!


2 thoughts on “Gällivare

  1. Oj,vilka tunga moln ! Såg just i TV,att ni hade +6 grader i Kiruna i morse !
    Det var nu bara 10 grader här också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *