Ny vecka, nya tag

Posted on

  
Tycker mest att veckorna består av måndagar och söndagar, början och slut. Dagarna rullar på och snart är det jul. Har lite svårt att fatta att julen är alldeles runt hörnet, noll julkänslor finns. Önskar det skulle frysa på ute och komma lite snö så mitt sinne skulle bli lite lättare. 

Har så problem med mina öron idag. Vaknade upp och det kändes som om jag befann mig i en tunna. Allt ljud, även då jag själv pratar, blir till metallisk klang och det är oerhört jobbigt. Speciellt mitt högra öra är utsatt idag. Jag har tinnitus sedan många år tillbaka men har haft det under ganska bra kontroll. Lite nedsatt hörsel och ständigt pipande i öronen men inte outhärdligt. Men idag önskar jag att världen var alldeles tyst! Det piper och viner och det metalliska ljudet är så obehagligt. Ni kan inte tro hur det låter i mitt huvud när Noah ropar!! Vet inte riktigt varför det är så här idag, kanske någon förkylning på gång. 

Men… Ny vecka i morgon och jag startar med ledigt för att i slutet av veckan åka på skolning. Tehy ordnar skolning/kryssning till Stockholm och vi är tre från Närpes som ska med. Önskar mig, och ber om, lugnt vatten de dagarna!


2 thoughts on “Ny vecka, nya tag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *