TGIF

Posted on

Eller egentligen inte! För det betyder att min semestervecka börjar lida mot sitt slut. Noah och jag har haft det riktigt bra och njutit av varandra. Såg säkert ganska roligt ut här om dagen då vi lekte spöke och monster på gården och ropandes sprang och jagade varandra. Men Noah var lycklig och skrattade gott och det var huvudsaken! 

Idag vaknar jag upp med halsont och sånt har jag absolut inte tid med så snabbt in med Finrexin. 

   
 
Igår hade jag en lyxdag med hårklipp och färgning, vilket var otroligt nödvändigt! Håret var otroligt trist före. Efter klipp blev det mat på Bistro med Noah och min mor och sedan kaffe med dopp hos nämnda mor. Kan man ha en bättre dag? Tror inte…

Nu ska vi ta tag i denna fredag och göra den bra också trots halsont…


2 thoughts on “TGIF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *