Runstreak 2018

Posted on

Efter att hela hösten drabbats av infektion på infektion ville jag starta det nya året på rätt sätt. Och det innebär träning och frisk luft! Hela oktober, november och december blev utan träning och mest bara soffläge. Så när jag fick höra om att pröva en runstreak genom årets första månad kände jag genast att jag ville försöka. Hade ingen aning om vad det gick ut på men gruppen jag gick med i hade bra grunder och upplyste om vilka regler som gällde.

Så idag är jag på #8 och det känns otroligt bra! Trodde aldrig att jag skulle orka eftersom kroppen vara trött efter sjukdom. Sakta men säkert känner jag dock att kroppen vaknar igen och att den svarar på träningen. Jag springer inte hårt och inte heller långt (ännu), men jag springer! Att ta det lugnt nu i början är ett måste, jag vill INTE bli sjuk igen!

Väglaget är det enda som gör att det blir lite spännande ibland, ena dagen spöregn och glashalt andra dagen snöfall men fortfarande glashalt! Just på denna bilden tror jag dock att det var ganska bra.