Sommar, semester och flunssa

Posted on

Sommaren har kommit och, som det känns, även gått igen… Eller egentligen kom den väl aldrig i år heller. Men juli månad är det och jag har semester. 1,5 vecka har passerat och 1,5 vecka kvar av ledig tid.

Vi har båtat då vädret tillåtit, ätit alldeles för mycket glass och annat gott och tillsist drabbats av sommarens flunssa.


Sedan har vi gått och blivit med husdjur här vid villan. Två måsungar med föräldrar har hyst in sig på vår tomt, här framför stugan. Riktigt tama börjar de bli, de blir inte längre vettskrämda när vi kommer ut på verandan och efter att de ett par gånger fått mat av oss kommer de nu närmare trappan för att se om det bjuds på något gott.


Promenad på isen

Posted on


Jag har stor respekt för havet och lika stor respekt har jag för isen. Jag hör och ser tidigt på vintern människor som rör sig på isarna men jag väntar nog länge. Oftast för länge… Jag vill vara 100% säker på att isen håller, speciellt då Noah är med. 

Men idag kom vi oss ut. Och oj så härligt det var. Trots att det blåste ganska kallt var det ändå så skönt med solen som sken och isen som glittrade. Mera vinter, tack!