Sommarfest

Posted on

Hastigt och lustigt för mindre än två veckor sedan bestämde vi oss en kväll på jobbet att vi skulle ordna ett sommarfest! Och i fredags var det dags. Vi hade knytkalas och alla bidrog med så otroligt mycket gott! Vi åt och drack i solens sken och mådde så otroligt bra. Tänk att man kan ha så fina kollegor!


Granen står så grön och grann i stugan…

Posted on

Där står årets upplaga i grått och vitt. Första året vi bytt bort rött och guld och jag är riktigt nöjd! 

Dagarna och veckorna går så fort nu så jag hinner inte med. Julen knackar på och nyår väntar där efter. Underbara dagar. Det enda orosmolnet är att Sebbe rycker in men visst ska väl ett mammahjärta klara det. Känns dock lite tråkigt… 

Nu har jag några lediga dagar före jul och ska försöka hinna med att fixa undan det som är kvar. Men det som lämnar så lämnar. Ska försöka att inte stressa! 


Torsdag

Posted on

Startade dagen med att Noah fick kalufsen klippt. Sedan passfotografering och ansökan om nytt pass. 37 dagar kvar, längtar… 

På vägen hem fick jag påminnelse om att jag borde ha infunnit mig hos jobbkollega för titt på hennes mysiga växthus. Eftersom vi körde förbi på vägen ner till villan så steg jag av i Norrnäs istället. En mycket lyckad eftermiddag med god mat och dryck samt pratstund med prima vänner. 


Och Mimmis växthus kunde inte varit bättre! Ett ”vill ha”-moment. 

Ikväll har vi haft träff med Kajs brors familj som är upp från huvudstaden. Vi träffas alldeles för sällan och tyvärr är det begravning som är orsaken till att vi träffas nu.