Avslut på veckan

Posted on

Jag avslutade förra veckan med Tehys lokala intressebevakningsdagar som denna gång hölls i Helsingfors. Bra dagar med aktuellt material och som vanligt mycket trevligt folk. Vi från Närpes for ned redan kvällen före för att undvika att behöva stiga upp kl 03 för att hinna ner i tid. Mycket bra val då vi då var utvilade när första skolningsdagen började! 


Torsdagskvällens middag intogs på restaurang Salutorget som i år (2016) fått Michelin status. Mycket vacker restsurang men maten var faktiskt inte särskilt märkvärdig. Eller så förstod vi inte oss… kvällen var i alla fall som helhet mycket bra! 


Vardag

Posted on

  
Gårdagen spenderades på Yrkesakademin här i Närpes och med Ledarskap som tema. En mycket intressant dag konstaterade jag redan efter första halvtimmen. Väldigt kunnig föreläsare hade vi också, som verkligen var insatt i ämnet. 

Idag är det onsdag, ledig dag och solen skiner över vit snö. Noah fick ett par skidor igår så idag blir det åka av. Åtminstone satsar vi på att komma ett varv kring huset. Kan inte ha så stora förväntningar på en som igår såg skidor för första gången.