Rörelseglädje

Posted on

Att jag gillar att röra på mig och vara utomhus kanske ni har märkt. Visst, kanske inte i alla väder, men om det inte stormar och spöregnar är jag gärna ute och rör på mig. Frisk luft gör alltid gott! Får jag dessutom med Noah ut på någonting är det ju bara hemåt. Han har varit så trött sedan skolstarten, ibland riktigt hängig på eftermiddagarna och inte velat hitta på så mycket. Men häromkvällen föreslog jag att vi skulle testa motorikparken i Norrnäs och det var verkligen roligt för både barn och vuxen.

Vi klättrade, balanserade och lekte. Och det var inte alltid så lätt som man kunde tro, vissa av banorna klarade jag inte av hur jag än försökte. Mera övning alltså….

Motorikparken var väl värd ett besök, många olika banor att pröva på, fin natur och frisk luft. Att den dessutom ligger i min barndomsby är ytterligare en bonus!


Flera veckor sedan sist

Posted on

Oj vilken lång bloggpaus det blev. Livet kom liksom emellan…. Hösttröttheten har tagit mig och jag är ingen munter syn på kvällarna efter jobbdagar. Trött och grinig och vill inget. Eller vill och vill… Huset borde få sig en riktig omgång men det blir mest lite småfix då större åtgärder inte hinns (orkas) med. 

Men nu är det fredagkväll och ledig helg. Vi har installerat oss på sommarstugan, troligen sista nätterna här detta år, och jag har slängt mig i soffan. Blåser hårt där ute men solen skiner. Trevlig helg gott folk! 


Förra helgen träffade Noah Bärgarna från Disneys bilar. Han befann sig då i Botniahallen. Coolt!


Kreta 2016

Posted on

Vi fortsätter att njuta! Solen värmer fortfarande skönt, +30 grader visade termometern igår. Vi växlar mellan solstolarna och poolen för att svalka oss. Nu har vi just ätit frukost och snart bär det iväg på utflykt. 

Hej, hej från Kreta! 

Igår kväll var det uppvisning med grekisk dans på hotellet. 

Härligt att promenera utmed huvudgatan på kvällen när luften är full av dofter och vinden är så varm och mjuk fast klockan är efter nio. 


Hopkok

Posted on

  
Fick tips av kusin Ida om att koka ihop ingefärashotten för att försöka klara sig undan vinterns flunssor. 

Sagt och gjort… Hem med ingefära och så började vi shotta igår morse. Inte smakade det ju gott, men drickbart var det. Och vad gör man inte för att hållas frisk?