Avslut på veckan

Posted on

Jag avslutade förra veckan med Tehys lokala intressebevakningsdagar som denna gång hölls i Helsingfors. Bra dagar med aktuellt material och som vanligt mycket trevligt folk. Vi från Närpes for ned redan kvällen före för att undvika att behöva stiga upp kl 03 för att hinna ner i tid. Mycket bra val då vi då var utvilade när första skolningsdagen började! 


Torsdagskvällens middag intogs på restaurang Salutorget som i år (2016) fått Michelin status. Mycket vacker restsurang men maten var faktiskt inte särskilt märkvärdig. Eller så förstod vi inte oss… kvällen var i alla fall som helhet mycket bra! 


Rådplägningsdagar

Posted on

  
Två dagar på skolbänken. Denna gång i Vasa. Två dagar kantade av information och lärdomar blandade med både allvar och skratt. Trevligt folk dessa tehyiter! 

För övrigt har tydligen vår/damm/pollensäsongen startar. Ögonen kliar och svider. Lecrolyndroppar och antihistaminer. Jobbig tid detta för alla allergiker. 


Rent spel dag 1

Posted on

  
Första skolningsdagen avklarad och den har verkligen varit intressant. Det har faktiskt inte varit en tråkig minut på hela dagen. 5/5 absolut. 

   
 Nu har jag använt löpbandet på hotellet en stund och så småningom väntar kvällens middag på restaurant Smör. Tack för idag!


Första gången

Posted on

  
Camilla Läckbergs senaste som lektyr under den 4,5 h långa bussresan ner till Åbo. 

Jag tror det är första gången jag bor på hotell ensam. Helt ensam. Mitt resesällskap fick tyvärr flunssan och stannade av förklarliga skäl hemma. Och jag fläker ut mig i sängen och ska äta en Questbar som kvällsmål. Men visst, jag saknar redan resten av familjen. Noah fick jag i alla fall pussa god natt via face time. 

  Nati nati!


Skolningsdagar

Posted on

  
Flög iväg ner till H:fors tidigt i torsdags, skolningshelg med Tehy stod på programmet. Vi hade program på Scandic Grand Marina hela den dagen och på kvällen for vi med Viking Gabriella mot Stockholm. Fredagen träffade vi representanter för Vårdförbundet i Stockholm och det var riktigt intressant att lyssna på dem och diskutera olika aktuella ämnen.  

Lite egen tid på eftermiddagen med ögonshopping på Åhlens och Chai Latte på Espresso House. Vi höll dock på att missa båten trots att vi var ute i god tid. Men det är en helt annan historia…

  
God mat har vi ätit alla dagarna, och många goda skratt har det blivit. Bara trevliga människor i den här gruppen som jag nu träffade för första gången. 

Men nu är jag hemma igen och världen är full av blötsnö. Tur jag hade vinterdäck på bilen idag, annars kunde det ha blivit svårt att ta sig hem.